Batalia din Ghencea...

Urmez modelul ziarelor din toata tara si abordez in postul asta meciul de aseara dintre Steaua si Galatasaray care s-a terminat prin infrangerea turcilor in Ghencea cu 1-0.

Frenezia care a venit dupa meci a fost una de nedescris, toata lumea ridicandu-i in slavi pe luptatorii "razboinicului luminii" pentru - atentie - doar CALIFICAREA in grupele UEFA Champions League.
Au urlat trambitele au sunat surlele mai ales in Piata Universitatii care s-a umplut cu suporterii fericiti. Ba mai mult, Domnul Gigi Becali a inceput sa "recite" cantece bisericesti multumind fiind ca Dumnezeu l-a ajutat sa infaptuiasca ceea ce doar Stefan cel mare a mai reusit.

Intr-adevar e ceva ca 2 echipe de fotbal romanesti (ca despre asta scriu) sa ajunga in UEFA, dar nu mi se pare justificat sa te bati cu pumnii in piept pentru atata lucru. Asteptam realizari mai mari ca sa putem sa ne mandrim cu totii pentru reusitele echipelor romanesti nu doar calificari.

In Sibiu dupa meci lucrurile erau destul de linistite, doar cativa copilandri la vro 14 ani urlau prin fata pavilionului 2007. Cate un suporter ratacit pe ici pe colo si multe terase pline de oameni.

Colac peste pupaza, ziua de ieri a trecut, microbistul s-a mai linistit putin pana la urmatorul meci si mass-media a avut cu ce sa isi hraneasca cititorii/telespectatorii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

la cat mai multe seminte de acum incolo.