Martisor Fericit !

Cu ocazia zilei de 1 Martie va doresc tuturor fetelor care imi sunteti aproape o viata calduroasa ca ziua asta, un an plin de realizari, baieti muschiulosi (si destepti) care stau pe plaja la soare, batrani cu sau fara par carunt sau baston dar cu un cont in banca la fel de mare cat China.

Va urez multa sanatare, minte, viata frumoasa fara liposuctii sau silicoane si fara sa treceti prin perioada cand o sa va vopsiti blonde (doar ca sa vedeti cum va sta). Fie ca anul acesta sa fie unul stationar, in care apetitul sexual sa fie in apogeu iar menstruatia sa nu fie o problema pentru zilele "umede". As vrea ca azi sa fie o zi in care sa puteti manca ce vreti chiar daca sunteti la regim sau dieta iar chilele de calorii sa se elimine prin iubirea pe care o oferiti partenerilor (la fel si cu celulita).

Va multumesc ca imi sunteti aproape, mai mult sau mai putin si pentru asta o sa ma rog bunului Dumnezeu sa va amane menopauza cu un an.



Serios vorbind, va doresc sa intalniti acel om care sa fie cel pe care il cautati de atata amar devreme, iar daca l-ati gasit sper sa va ofere toata iubirea si sprijinul din lume. Scuzati-l macar azi ca e barbat si implicit animal.

La cat mai multe bomboane de ciocolata mancate, tone de flori si mii de martisoare in piept.

Va pup cu mult drag.

Niciun comentariu: