Filozofia si alcoolul

Fiecare dintre noi am fost la beute cu niste baieti care s-au imbatat ca porcii (mucificat, facut varza sau praf, cazuti in coma alcoolica, beti morti, etc) indiferent de varsta, orientare sexuala, religie, clasa sociala, etnie, tara, domiciliu, vecini, masina, parinti, etc.

Si ce credeti ca fac ei atunci in toata frumusetea lor, cu ochii sticlosi, cu miros de borhot, eventual voma prin par si pe haine?
Nimic altceva decat sa filozofeze. Si sunt sigur ca fiecare dintre noi stie cum filozofeaza un om beat.

Evident ca se ating o diversitate de subiecte precum: bani, fotbal, masini, mobile, vecini, parinti, scoala / facultate, gazda, camin, cluburi, dusmani, muzica, jocuri de noroc, cheltuielile pe intretinere, evenimente mondene, stiri, programe TV (gen DinDragoste, Minutu'91 sau Senzationalul Dan Diaconescu), piraterie, electronice si electrocasnice, feluri de mancare, etc. Ei bine... astea sunt doar "preludiul".

Ceea ce am observat io, subiectele tabu se vand ca painea calda. Si aici ma refer in principal la temele privind sexualitatea. Nu renunt sa confirm faptul ca acesta vin de fiecare data cu niste cuvinte la fel de colorate precum si subiectul.

Se ating puncte tari, e maxima intensitate in special despre colegi, profesori / profesoare, vecini sau cei de pe scaunul alaturat. Nu sunt excluse toate fetele sau femeile pe care le conosc toti din incapere (fie si ele iubire, surori, mame sau chiar bunici).

In principiu e o barfa organizata pe teme exotice. Si fiecare participa cu cate un argument pro sau contra, uneori ajungandu-se chiar si la certuri de natura existentiala.

Oricum e un deliciu sa fii cu masina (asta de obicei inseamna ca nu ai consumat nici un fel de bautura marca Bahus) si sa iti vezi colegii de pahar (umplut cu tarie) cum scot cuvintele imbuibate de alcool cu atata pasiune....

Concluzie: In momentele acelea doar gura este de noi pentru ca altceva nu putem sa (o) tinem cu tarie cum facem cu vorbele.

HÂC !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Intotdeauna mi-am dorit sa m-ambat! Sunt sigura ca as fi o fiinta superioara celei care sunt cand sunt treaza. Cu simturi anulate, griji mumificate si suflet mai naravas decat comentariul asta.

Anonim spunea...

Baah fra' asta e..nici starea de fatza nu e cu mult indepartata de cea descrisa...Asta e.....oamenii fericiti(beti, manga,muci...)spun numai adevaruri si vorbe de duh.....te-am pupat ceau