Music - makes the ppl come togheter

Daca sunteti plictisiti si nu aveti chef de citit, mergeti la " Concluzie "
Dupa cum promiteam unor colegi, azi am sa abordez un subiect destul de delicat.

Am sa fiu direct. E vorba despre acei oameni care au mobile. Si nu orice fel de mobile. Au mobile cu camera (de la 0 la "en" megapixeli), infrarosu, bluetooth, USB, clapeta care se deschide in sus, clapeta care se deschide in jos, ecrane LCD, touchscreen, smartphone, telefoane care se intrec la olimpiada de internet viteza, citesc mailuri, trmit mms-uri, suporta player video, "en-shpe" mi de formaturi, etc. Particularitatea acestor telefoane este ca toate au "mp3-player". Si vaaaaiii cat le sunt de dragi posesorilor.

Desi poate nu veti recunoaste, toata lumea e infectata de sunetul mobilelor. Si nu ma refer atunci cand suna mama / bunica / fratele / sora / orice fel de neam de sange sau prin alianta / prietena(sa iti zica ca i insarcinata) / prietenu (sa iti dea papucii la telefon) / politia / tipu sau tipa care iti inchide telefonu dupa ce saluta si iti dai seama ca o fost gresala / vecinu (ca tio facut inundatie) / directoru sau decanu (sa te parasca si ameninte cu exmatricularea) / etc.

Ma refer la acei indivizi, care dupa ce siau umplut mobilu cu "empetreiuri" vin in spatiu public si ce fac? Va zic io ce fac... polueaza atmosferic. Aici se poate interveni cu o exceptie... daca la mobilu ala canta piesa preferata, e cel mai tare din parcare (da' asta e cel mai fericit caz).

Si in majoritatea cazurilor, astea fiind 99,99(9)% din total, se asculta exact genu de muzica de care ti scarba (si intru in detalii).

Hai sa fim seriosi !!! Ai avut o zi ca dracu. Nevasta teo parasit, amanta a fugit cu cel mai bun prieten, casa tio luat foc, masina tio furato, ai aflat ca ai vro BTS, si esti reclamat de vecin ca iai aruncat matza de pe balcon. Bun... pana aici toate bune si frumoase. Dar, mergi cu autobuzu (ca masina, P*LA) si exact in spatele tau este un tip, cu un mobil (super P*ZDA) in mana din care canta exact melodia pe care iti mor neuronii.
Ce faci atunci? Te gandesti: " ce ias mai baga mobilu in cur la asta (pe verticala) sa mai vad atunci carei tare ". Dar nu se intampla nimik pentru ca tipu are o satisfactie pe toata fatza care te descurajaza total.


Concluzie: NU mergeti cu troleu, NU stati pe banca in parc, NU mergeti in cafeneaua scolii, NU iesiti din casa, NU lasati prietenii vostii sa va polueze cu porcarii si mai ales, NU folositi mp3-playeru mobilului fara sa va asigurati ca aveti castile !!!!

Imi cer bune scuze tuturor celor care se simt ca fiind mijlocul subiectului, dar noi, oamenii normali, dorim doar o farama de pace in viata noastra. (luav-ar dracu sa va puna melodii sataniste la mobil !!! - no offense)

Keep in touch. Over'n'Out.

5 comentarii:

Ivan cel Groaznic spunea...

:))))
Dreptate... purea dreptate.

Sunt de acord cu tot ce ai zis, si fac si eu apel tuturor ce au mobile shmechere:

Mai nene... daca ai avut opshpe milioane sa iti iei dracu' ala de mobil cu mixer si incalzire termica... nu mai ai 100 de mii (10 lei noi) sa iti iei niste casti... hai mai da-o dracu' de treaba...
Sau o faci mai mult sa te lauzi ca ai mobil...
Asta era chestia...

Anonim spunea...

Is de acord cu tine, Coco :) Cel mai bine ar fi sa se faca o lege care sa interzica chestia cu datu la maxim al melodiilor intre persoane straine doar asa sa arati ce 'tare' esti si pt poluare fonica. Faza e ca.. cei care fac gestul ala, nu s-au pus niciodata in locul celorlalti de langa, care poate nu agreeaza chiar muzica ieftina (de cele mai multe ori)
Cheers! Laura :)

Anonim spunea...

Si cand ma gandesc ca totul a inceput de la mine...parerea mea personala e ca daca tratezi un subiect sa incerci sa fi cat mai obiectiv.Sa revenim deci..nici eu nu sunt deacord in privinta oamenilor care traiesc doar pt mobile si masini si cand reusesc saracii sa isi cumpere un mobil cu mp3 si o masina pe motor diesel se cred realizati..dar poate ca oamenii care asculta melodii pe mobiL(INDIFERENT UNDE S-AR AFLA)poate o fac ca sa se relaxeze poate o fac pt ca sunt oameni care nu suporta monotonia sau doar pt ca vor sa se dea mari si tari in fatza celor care nu au un mobil la fel de 'ciumeg' dar cred ca sunt cazuri izolate si in pula mea daca va fute pe voi atata oftica specifica din pacate romanilor...mereti in plm pe jos in loc de autobuz si nu va mai uitati voi la ce are vecinu si nu am eu sau la ce am eu si nu are vecinu ca nimeni cand asculta un mp3 nu vine la voi sa se laude cu mobilu pe care il are poate ca doar vrea sa asculte o melodie si se pare ca mai reuseste ceva ...sa starneasca invidie

Mr.Crow spunea...

Mda... anonimul e Diesel. Si da, datorita lui am scris postu asta. Oricum, are dreptate in mare parte. Doar ca orbit de remuscari, a uitat ca exista casti si pentru Samsung D600.

P.S. Iertati modu de exprimare. Nu o invatat cand era mic ca dupa o propozitie se pune punct. (revin cu blog pe tema asta).

Anonim spunea...

Oameni care nu suporta monotonia. That was funny. Ia-ti nene casti ca nu e nimeni obligat sa-ti asculte tie cacaturile de pe mobil. Ti se pare normal sa mergi in mijloace de transport in comun si sa-i obligi pe calatori sa-ti asculte tie muzica ? De asta merge tara cum merge, fiecare crede ca are dreptul sa faca orice. NU ai dreptul sa te "relaxezi" deranjandu-i pe altii.