Ce mai e la moda...

Si prinde la lume... oriunde mergi, pe orice site intri, orice blog ai citi, orice program TV, orice poveste in autobuze sau pe strada, vei gasi doar un subiect total monden la ora asta.

SO CHELIT BRITNEY SPEARS !!!

Gizz.. sunt asa satul de cacaturile astea ce nasc o mie de barfe... la fel si cu Monica Columbeanu. Pe toate posturile romanesti (slava Domnului ca numa aici vezi asa ceva si ca nu improscam cu noroi de asta trarile membre UE) vezi mai nou discutii de genu: oare ce reactie va avea copilul cand isi va da seama ca cel pe care il credea bunic ii este tata? !?!?!

Revenind, ce treaba are lumea ca ex marea ex diva americana s-o chelit si arata ca o maimuta de la ZOO sau ca un mic verde mancator de pietre? Mi se sopteste in casa ca e strategie de marketing si ca ar vrea sa iasa in evidenta. Super ... si lumea o baga in seama dovedind ca este o strategie absolut funcionabila.

Eu unul am renuntat de prin noiembrie sa ma uit la televizor. Am zis ca ma cultivez altcumva (mai ales ca posturile precum TarafTV se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie - sau daca nu sunt de "muzica" atunci sunt talk showuri la fel de aberante).

Concluzie: Britney s-a tuns; gandirea oamenilor tinde sa devina ca si dimensiunea firului de par a doamnei Spears; Monica Columbeanu declara ca iubirea nu e vesnica (poate cand Viagra sau telina nu isi mai face efectul pentru domnul Columbeanu) si ca daca s-ar desparti de Iri nu ar cere parte de avere (sa fim seriosi - cu atat amar de pensie alimentara nici io n-as avea pretentii).

Over'n'Out - Monica Columbeanu, partidul te vrea tunsa !!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Na bine ma ca esti tu revoltat. Drept sa-ti zic chiar evit televizorul.. numai intimp ce mananc mai casc ochii ca e televizor in bucatarie... Dar uite ca tot degeaba ca tot aflu de Britney si Moni... Dar sincera sa fiu.. pica bine ca imi dau seama ca problemele mele sunt rezolvabile dar prostia si fudulia nu trece cu nimik :P